First review: 5/6 from Lydtapet


Posted on Tuesday, January 10, 2012 by Anders Søndergaard

The guys at the music site Lydtapet.net are the first to review ‘Killing something that’s already dead’, and we are pleased to see that they like it. They give the album 5 out of 6. Nice. Thanks. Wow.

Here’s a few quotes (in Danish):

Med brug af skæve tilgange til opbygning og et ret sikkert øre for at skabe stemninger, leverer Machine, Dear gode, progressive popsange med elektroniske undertoner.

“Killing Something That’s Already Dead har forskellig påvirkning af lytteren alt efter hvilken steming og situation man er i. Men når man bare sidder og lytter, giver sig tid til det og ikke laver andet, folder der sig flot musik ud for ørerne af én, hvor der er tænkt på helheden og detaljen.

Click here to read the full review (in Danish).

Thanks, Lydtapet

We hope that you – whoever reads this – will like it to.

Frans & Anders


Tagged with , ,

Buffer